söndag 8 februari 2015

en söndag i bilder

Vi har lite köriga söndagar. 
Det är valpkurs med den här odågan. Han som, förutom snor fukt, målar om och tjuvsover i sängen, också bestiger berg - eller snöhögar. (ja det är grannarnas garage bakom honom)

Det är också stallet och basketträning och städ och tvätt och allt annat som hör helgen till...


Igår var det tävlingar på stallet så när man och hund försökte få pli på varandra på valpkursen åkte jag och tjejerna till stallet.. Den ena åker egentligen för fikat så det blev en kort sväng.



Eftersom vi har haft ett så magiskt vackert väder fick skotern komma ut en sväng. Vi åkte genom skogen och över isen till skoterstugan. Även om pulkan är lite skumpig är det roligt att åka och en magisk utsikt.



På instagram pågår just nu en kampanj där man ska visa bilder hur det ser ut bakom allt det tillrättalagda. Ja under tiden jag tog de här bilderna av snö och sol blev hunden magsjuk. Så kvällen gick åt till att torka kräks. Hunden sover helst i stora C:s säng, loftsängen. Gissa var han kräktes - jo i sängen.. och på golvet, under köksbordet osv. osv. Ja jag har inte fotat eländet. So m tur är piggnade han till på några timmar så det är nog inget allvarligt fel med odågan.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar